Vandaag is de dag voor een nieuw begin

NuFACE

Verstrakking van de huid zonder chirurgie of injecties. Microstroom van NuFACE is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren door middel van kleine zachte stroomgolven dat het apparaat uitzendt. Het resultaat zorgt meteen voor een strakkere gezichtscontouring, huidversteviging en een lift van de verouderende huid. De krachtige versie NuFACE Trinity Pro is alleen in de kliniek verkrijgbaar.

Plan een consult of bel +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult zal de huidtherapeute uitleg geven over de werking en het gebruik van de NuFACE. Tijdens dit consult wordt het gelaat behandeld en worden u instructies aangeleerd voor dagelijks toepassing. Tevens zullen tijdens dit consult ook de kosten, voordelen en de risico's besproken. 

Een controle vindt plaats, 60 dagen na intensief gebruik van de NuFACE. Het resultaat wordt beoordeeld op basis van voor- en na foto's. 

Werking

De Microstroomtechnologie van de NuFACE zendt kleine, zachte stroomgolven naar de huid en de onderliggende aangezichtsspieren. 

De vier belangrijkste werkingsmechanisme van de NuFACE: 

  • Gezichtsstimulatie
  • Verhoogt de bloedcirculatie
  • Verhoogt de productie van collageen en elastine
  • Producten worden beter opgenomen in de huid

Het resultaat is direct zichtbaar en bij frequent gebruik ook langdurig zichtbaar. 

Indicatie

De NuFACE Trinity Pro is bij uitstek geschikt voor de behandeling van huidverslapping. Het resultaat van de NuFACE zal nog eerder zichtbaar zijn en langer aanhouden wanneer de huid in goede conditie is.  

Resultaat

Het resultaat na een behandeling met de NuFACE is direct zichtbaar!

Een behandeling met de NuFACE:

- Helpt bij het voorkomen van een slappe of crêpe huid;

- Verbetert de sterkte van de huid;

- Verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels en kuiltjes;

- Versterkt de gezichtscontouring. 

 

Voor langdurig behoud van de resultaten adviseren wij  de NuFACE de eerste 60 dagen gedurende 5 dagen per week te gebruiken. Hierna kunt u overgaan op 2-3 keer per week. 

Vóór de behandeling

Alvorens je thuis gaat behandelen met de NuFACE kan het wenselijk zijn om eerst de huidconditie te laten beoordelen. De huidconditie heeft namelijk effect op het resultaat van de NuFACE. Een analyse van de huidconditie wordt uitgevoerd door een huidtherapeute. Zij geeft passend advies om een optimale en stabiele huidconditie te garanderen. Het gebruik van stimulerende producten in een huidverzorgingsroutine kan de werking van de NuFACE optimaliseren. Andersom zorgt het gebruik van de NuFACE ervoor dat producten beter in de huid worden opgenomen. 

Nazorg

Na de behandeling van de NuFACE hoeft u geen rekening te houden met specifieke zaken. U kunt na de behandeling uw gewoonlijke dag- of nachtverzorging toepassen. 

Tarieven

Voor de kosten van de NuFACE verwijzen wij u naar onze Prijslijst

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult