Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Ooglidcorrectie met laser

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je oogleden te verjongen en te liften, maar wil je liever geen operatieve behandeling ondergaan? Dan is een ooglidcorrectie met laser wellicht de oplossing die je zoekt! Deze moderne techniek is veilig en biedt de mogelijkheid om zeer precies te werk te gaan, wat opmerkelijke resultaten oplevert zonder de noodzaak van een operatie. 

Plan een consult of bel: +31 (0)43 20 50 100

Het behandeltraject

Adviesgesprek

Tijdens een consult maak je kennis met de behandelaar en worden je wensen en verwachtingen in kaart gebracht. De behandelaar zal de behandelopties bespreken, het te verwachten effect, de voordelen en de risico's. Tijdens het adviesgesprek wordt de hele huidconditie beoordeeld. Aan de hand van deze conditie zal de behandelaar naast de behandeling een advies op maat geven aan de hand van de juiste huidverzorgingsproducten. 


Het is enorm belangrijk om naast behandelingen ook de juiste huidverzorging te gebruiken. Het resultaat van een behandeling zal hierdoor langer zichtbaar blijven.

Ooglid laseren: hoe werkt het?

De ooglidcorrectie met laser is een procedure die gericht is op het verstrakken en verjongen van de huid rondom de ogen, zonder dat er operatieve handelingen uitgevoerd hoeven te worden. De laserbehandeling stimuleert de onderste huidlagen, waardoor de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, wat resulteert in strakkere oogleden en minder pigment onder de ogen. Dit natuurlijke proces wordt in gang gezet doordat er bij het laseren van oogleden gebruik gemaakt wordt van lichtenergie wat door middel van minuscule gaatjes de huid binnendringt. Dit geeft een natuurlijk resultaat waarbij hangende oogleden gelift worden en de huid rondom de ogen strakker en gladder wordt, zonder in het huidoppervlak te snijden.

Ooglidcorrectie met laser: een ooglift zonder operatie

Hangende oogleden en wallen onder de ogen hebben vaak een vermoeide uitstraling als resultaat. In sommige gevallen is sprake van overtollige huid wat enkel weg te halen is met een bovenooglidcorrectie. Mocht het zo zijn dat er amper tot geen sprake is van een overtollige huid bij de bovenoogleden maar juist van een verslapte huid, dan is een ooglidcorrectie met laser een goed alternatief voor een ooglift zonder operatie.

Voordelen van een ooglidcorrectie met laser

 • Niet-chirurgisch: In tegenstelling tot traditionele ooglidcorrecties, vereist deze methode geen incisies of snijwonden. Hierdoor is er minimale hersteltijd nodig in vergelijking met een chirurgische ooglidcorrectie en is er geen sprake van hechtingen of littekenvorming.
 • Natuurlijke resultaten: De geleidelijke verbetering van de huid en de stimulatie van collageen zorgen voor een subtiele en natuurlijke lifting van de oogleden. Het resultaat is een jeugdiger en meer verfrissend uiterlijk.
 • Zo goed als pijnloze behandeling: De behandeling is goed te verdragen en dankzij een snelwerkende verdovende crème bijna pijnloos. 
   

Oogleden liften zonder operatie

Omdat iedere huid uniek is, beginnen wij altijd met een persoonlijk consult. In dit vrijblijvende gesprek bespreken wij al je wensen en verwachtingen. Aan de hand van alle informatie, zullen wij samen met jou een behandelplan opstellen dat past bij jouw huid. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om goed naar jouw gezicht te kijken en alle mogelijkheden met je te bespreken. Wij streven namelijk altijd naar een natuurlijk eindresultaat. In een persoonlijk vrijblijvend consult worden jouw wensen besproken en geeft onze specialist een eerlijk en betrouwbaar advies.

Voor de ooglidcorrectie met laser

Alvorens een behandeling wordt gestart is het wenselijk om de geadviseerde huidproducten te gebruiken die tijdens een consult door de huidtherapeute zijn geadviseerd. Een huid die in goede conditie is gebracht door producten zal beter reageren op de laserbehandeling en leiden tot meer resultaat.

Verder wordt geadviseerd:

 • Zorg ervoor dat uw ogen schoon en onopgemaakt zijn voor de ingreep. 
 • Niet onder een zonnebank of onbeschermd de zon in te gaan gedurende twee weken voor een behandeling

Nazorg ooglidcorrectie met laser

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen, opzwellen en is er roodheid te zien. Belangrijk is dat er onder geen enkele voorwaarden gekoeld mag worden, aangezien dit het resultaat negatief beïnvloed. 

Enkele dagen na de behandeling is het mogelijk dat er korstjes ontstaan in het patroon van de Hybrid laser. Dit hoort geheel bij het herstel van de huid. Het is uitermate belangrijk dat u niet aan de korstjes en velletjes trekt. Dit veroorzaakt namelijk langdurige roodheid of een roze verkleuring van de huid.

Enkele zaken om je aan te houden na de behandeling:

 • Zonnebaden of een zonnebank wordt ten strengste afgeraden tijdens het behandeltraject.
 • Elke ochtend en avond (en zo nodig tussendoor) moet het behandelde gebied ingesmeerd worden met vocht inbrengende verzorging.
 • Stimulerende huidverzorgingsproducten mogen de eerste week na de behandeling niet gebruikt worden, vanaf de achtste dag na de behandeling mag de volledige huidverzrogingsroutine hervat worden.
   

Tarieven

kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-18 copy.jpg

Waarom Kliniek aan de Maas?

Van klanten een
waardering van een 8,8

Lees meer
kliniek_aan_de_maas_byliekevroomen-36.jpg

Subtiele veranderingen 
geven mijn uitstraling 
een enorme boost. 
Chapeau!

beoordeling op kliniekervaringen

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een consult