Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Kliniek aan de Maas gaat underground

Kliniek aan de Maas, de Maastrichtse specialist in injectables en huidverbetering gaat ondergronds. Per 3 april a.s. verhuist de kliniek naar een gloednieuwe locatie in het souterrain van Medisch Centrum de Wittevrouwenhof in Scharn, Maastricht. De verhuizing betekent een verdubbeling van vloeroppervlak en die is meer dan welkom. De afgelopen jaren groeide Kliniek aan de Maas namelijk spectaculair.  

De kliniek viert dit jaar een bijzonder lustrum. Eigenaar Pascal Meijer startte dertig jaar geleden als een van de eersten in Nederland als cosmetisch arts. Mede door hun deskundigheid en ervaring met cosmetische behandelingen − met name botox en injectables − zagen Camiel Zeijen en Pascal Meijer van Kliniek aan de Maas, beiden cosmetisch arts KNMG, hun klantenbestand de afgelopen jaren flink groeien. Daarbij wordt het steeds normaler om je huid in topconditie te krijgen én te houden. Kliniek aan de Maas hanteert een holistische aanpak van high-end huidtherapie, producten en injectables. Camiel Zeijen: “We kijken naar het gezicht en de huid als totaalplaatje. Een multidisciplinaire aanpak tussen cosmetisch arts en huidtherapeut, aangevuld met de absolute top in skincare-producten.”


Groter, discreter & praktischer
Die aanpak blijkt zo succesvol dat de kliniek in het huidige pand aan de Van Hasseltkade in de Maastrichtse binnenstad uit haar jasje groeide. Naast de beschikking over méér behandelruimte zijn er nog een paar voordelen aan de nieuwe locatie. De nieuwe kliniek ligt op een rustige plek in de stad waar cliënten in alle discretie behandeld kunnen worden en waar volop gratis parkeergelegenheid is. De naam blijft gelijk. “Al zitten we niet meer direct aan de Maas, we blijven in de stad. En die ligt natuurlijk helemáál aan de Maas,” aldus Camiel Zeijen. Het zal voor onze internationale clientèle niet moeilijk zijn ons op de nieuwe locatie te vinden. 

Stay tuned
Rimpels, correcties, huidproblemen, pijnklachten. Kliniek aan de Maas biedt voor alle mogelijke skin issues een scala aan behandelingen die tot de meest innovatieve van dit moment behoren. Pascal Meijer: “Er is ontzettend veel mogelijk om huidproblemen op te lossen en de huid in optima forma te krijgen, zeker met een slimme en innovatieve combinatie van behandelingen.” Betekent de nieuwe locatie ook dat er ruimte is voor nieuwe behandelingen? “We hebben zeker plannen voor verdere uitbreiding van ons behandelaanbod, maar die zijn nog in ontwikkeling. Binnen een paar maanden hebben we daar nieuws over. Mensen die hiervan op de hoogte willen blijven, nodigen we uit onze socials te volgen voor take a look inside film en foto’s. Binnenkort ook een safe the date voor een Open Dag.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult